Notice: Trying to get property of non-object in /www/m/e/u14909/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 97
class="com_content article subpage ltr preset2 responsive boxed mega bg hfeed clearfix">

METAL STEEL INDUSTRY, s.r.o.

o-spolocnosti-01Spoločnosť METAL STEEL INDUSTRY, s.r.o. je strojárska firma s takmer dvadsaťročnou tradíciou a vznikla ako právny nástupca spoločnosti Metal Plastic Industry s.r.o. Skúsenosti a poznatky získané za toto obdobie v oblasti strojárenstva a CNC technológií neustále zvyšujú úroveň požiadaviek kladených zákazníkom. Požiadavky trhu nie sú statické a neustále sa menia. K tomu prispôsobujeme aj spracovateľské technológie založené na najnovších poznatkoch výskumu v oblasti CNC riadenia a obrábania. K zaisteniu dlhodobej kvality výrobkov nám napomáha aj dodržiavanie noriem systému kvality ISO 9001.

Spoločnosť sa orientuje na trieskové obrábanie rotačných dielov, kovotvárnenie a spracovanie výrobkov z plechu. Z ďalších činností možno spomenúť obchodnú, kooperačnú a sprostredkovateľskú činnosť zameraná hlavne na export.
História vzniku

Cieľom spoločnosti bolo vytvorenie kolektívu a strojného vybavenia určeného pre precíznejšiu strojárenskú výrobu Spoločnosť započala výrobu v prenajatých priestoroch s jedným CNC obrábacím zariadením typu Emcoturn 360.

Vývoj spoločnosti

Spoločnosť postupne získavala skúsenosti a know-how v oblasti technickej prípravy a technológie výroby. Obchodné prípady narastali nielen z okruhu sídla spoločnosti, ale aj z krajín EU. Firma v tomto období zaznamenala obdobie rastu a začala budovať svoju perspektívu.

Súčasnosť

o-spolocnosti-02Dve výrobné haly s ktorými spoločnosť disponuje, člení spoločnosť na dve výrobné divízie.
V pôvodnej hale sídli divízia kovoobrábania s ôsmymi CNC sústružníckymi zariadeniami a pomocnými technlógiami pre kovovýrobu. V druhej sa finalizujú výrobky z plechu, technológie kovotvárnenia, ohýbania a pertlovania rúrok, rozdeľovače vykurovania, podlahové konvektory, solárne kolektory a výrobky z CNC kovoobrábania.
Obe divízie využívajú moderný informačný systém riadenia s riadeným procesom výroby, CAD aplikácie, vlastné vývojové pracovisko a sú riadené v zmysle manažérstva kvality obsiahnuté v certifikáte ISO 9001:2015

METAL STEEL INDUSTRY, s.r.o.

JoomShaper

Pri poskytovaní informácií nám pomáhajú cookies. Používáním tohto webu s tým vyjadrujete súhlas